in

Achteruitkijkspiegel – "Welke wil je: deze Hellcat of een Model S?"Een Achteruitkijkspiegel met een Amerikaans tintje. Michiel Willebrands kan dankzij Jan Lemkes eindelijk eens met een Dodge Charger Hellcat rijden, en dat is toch wel ‘next level’ in vergelijking met de Chargers die hij tijdens zijn roadtrips door de VS reed. Subtiel is anders, maar dat geldt nog meer voor de XM, de über-SUV die BMW afgelopen week presenteerde. En wat vind jij van de gedachte om alleen nog subsidies te verstrekken voor in Europa gebouwde EV’s?

Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: http://bit.ly/1uSYprL

Meer informatie over deze auto? Check http://www.autoweek.nl/carbase

Volg AutoWeek óók op:
Facebook: https://www.facebook.com/autoweek
Twitter: https://twitter.com/autoweek
Instagram: https://instagram.com/autoweek

Bekijk ook onze afspeellijsten:
AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj
Reviews: bit.ly/1zsCFpu
AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69
Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0
AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i
Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W
Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf

AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op www.autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal.

Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter of mail naar [email protected]

26 Comments

  1. Hellcat! wat stiekem een asociaal ding is, maar ik denk dat ik net zoals deze mannen regelmatig zou moeten gniffelen.

  2. 1:55 daarom DRL óók met achterlichten. De auto snapt het niet, de bestuurder ook niet, dus neem de twijfel weg en regel het goed.

    Anywho, de Dodge absoluut!

  3. Wat een voorspelbare stelling😆 natuurlijk de dodge voor de echte autoliefhebber😉Een strijkijzer is voor de subsidie vreters die niets met auto’s hebben😉

  4. neem die Tesla maar weer mee ik neem deze V8 wel wat klinkt dat toch lekker ik wordt daar heel vrolijk van

  5. Deze, Tesla is nog slechtere voor het milieu met zijn accu die on de 10 jaar vervangen moet worden.